4 Nisan 2014 Cuma

Bell & Ross D-Saat ve Mücevherat tarafından Türkiye'de.

      
       Bell & Ross 

   1992 yılında kurulan, merkezi Paris’te ve üretimi lüks saat yapımcılığının anavatanı İsviçre La Chaux-de-Fonds’da bulunan Bell&Ross, 2001 yılından bu güne Chanel Grubu içerisinde faaliyet göstermekte. Ülkemizde Doğuş Holding bünyesindeki D Saat ve Mücevherat tarafından temsil edilmeye başlanan marka, seçkin satış noktalarında saat severlerle buluşacak.


   Askeriyenin tarihine ve değerlerine tutkuyla yaklaşan Bell&Ross, havacılıktan ve özellikle de havacılık cihazlarından ilham alıyor. Marka, Birinci Dünya Savaşındaki cep saatleri, İkinci Dünya Savaşında kullanılan uçuş cihazları, 1960’lardaki uçak gösterge panelleri gibi tarih boyunca, karada, denizde ve havada ordunun kullandığı süre ölçerlere atıfta bulunarak koleksiyonlarını yaratıyor. Saatler, orduların özellikle performans ve mükemmelliyet değerlerini göz önünde bulundurularak ve özel işlevlerle donatılarak yüksek performans için tasarlanıyor.  Marka, pilot, astronot, bomba imha uzmanı gibi zorlu koşullar altında çalışan profesyoneller için mükemmel işlevsellikte saatleri yaratmayı, tasarlamayı ve üretmeyi kendine görev edinmiş.
Her Bell&Ross saat, tasarımcıların, mühendislerin ve profesyonel kullanıcıların yetenekleri ile harmanlanarak dört önemli açıdan kullanıcılarına fayda sağlıyor: okunaklılık, işlevsellik, hassasiyet ve güvenirlik. İleri teknoloji üretim teknikleri ve el işçiliğinin eseri olan saatler, askeri tasarım çizgileri ile saat meraklılarına ulaşıyor.

Aviation BR S


       

   Kökleri havacılık dünyasına uzanan Bell&Ross, ikonik bir tasarıma sahip olan BR01 modelini, daha küçük, ince ve elegan bir formda yorumlayarak yeni BR S modelini yarattı. 39 mm kasası ile günlük kullanıma uygun ve ergonomik bir şekilde tasarlanan model, markanın ana prensipleri olan, kolay okunurluk, işlevsellik, hassasiyet ve su geçirmezlik özelliklerinin tümünü kapsıyor.

Aviation BR S koleksiyonunda, seramik kasalı “Heritage” ve çelik versiyonu olmak üzere iki farklı model mevcut.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder