23 Aralık 2013 Pazartesi

Just Cavalli; şıklığın gözde markası 2014'e hazır.

Just Cavalli, moda tasarımlarında kullandığı moda trendlerine uygun motif ve malzemeleri, saatlerde de kullanmayı tercih ederek, yenilikçi ve sıradışı dizaynlar ile baştan çıkarıcı ve eşsiz bir saat koleksiyonu yarattı.  

Deri ve orijinal karakteristik figürler ile yaratılmış kordonların yanı sıra, farklı formlarda işlenmiş çelik kordonlar ile de saat koleksiyonunun bütünlüğü sağlandı ve modern, şehirli, yüksek tempoda çalışan günümüz kadınının günlük yaşamındaki en önemli aksesuarlardan biri oldu.

İkonik elementlerden ve hayvan figürlerinden etkilenilerek tasarlanan Just Cavalli saat koleksiyonunda, gökkuşağının tüm renklerinin kullanılmış olduğunu görüyoruz. Ayrıca, havyan temalarının ve desenlerinin saat tasarımlarının bir çoğunda ağırlıkla kullanıldığını ve böylece sofistike bir Just Cavalli Saat koleksiyonunun ortaya çıktığını görüyoruz.



Yine birçok modelde, Cavalli markasının logosunda da yer alan yılan motifinin bir sarmaşık gibi bezeli sardığını ve hatta kordonda da yılan motifi kullanıldığını görüyoruz.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder