6 Mart 2014 Perşembe

Officine Panerai LO SCIENZIATO LUMINOR TOURBILLON GMT CERAMIC

İtalya'nın ünlü saat üreticisi, birçok ünlünün ve iş adamının bir numaralı tercihi olan PANERAI'den yeni bir model LO SCIENZIATO LUMINOR TOURBILLON GMT CERAMIC.


PANERAI'nin Galileo Galilei'ye bir saygı duruşu olarak ürettiği bu yeni ürün. Saatçilik konusundaki son mekanik teknolojileri, layığı ile üzerinde barındırıyor. Tuorbillon eşapman'a sahip modelde yer çekiminin saat üzerindeki çalışma etkisi ortadan kaldırılırken, platinden üretilmiş mekanizma baskılarına iskelet görüntüsü sağlanarak, modelde muhteşem bir ambians yaratılmış. Kurmalı bir çalışma prensibine sahip modelde, tourbillon eşapmanın görselliği de saatin 9 pozisiyonundaki saniye kolunun üzerindeki bölümden de izlenibliyor.


Seramik siyah bir kasaya sahip olan modelin kadranı da platinden siyah olarak işlenmiş. SUPER LUMİNOVA özelliğine sahip kadrandaki indexlerde geceleri görsellik hayli parlak bir duruma getirilmiş. 
6 gün güç rezevli modelde ayrıca kadrana Am/Pm modu da saat 3 pozisyonuna yerleştirlmiş. Özel üretim bir ahşap kutu ile satılan ürünün kutusunda ayrıca ikinci bir siyah kayış ve değiştirmek için tornavidası ile beraber sunulmakta. 48 mm kasa çapı ile büyük saat severlerin gözdesi olacak bu model, PANERAI için kilometre taşı olacak modellerden bir tanesi neden olmasın.